Prins Harry krijgt scherpe kritiek: “Alleen maar om zelf de aandacht op te eisen”

door: COS
Prins Harry en Meghan Markle
Afbeelding bron: FiledIMAGE / Shutterstock.com

Eerder deze week kwam de Britse koninklijke familie voor het eerst sinds de corona-uitbraak nog een keer samen. Prins Harry en Meghan Markle waren er uiteraard niet bij.

Prins Harry liet rond het moment dat zijn familie samenkwam wel van zich horen. Dat deed hij door zijn lof te betuigen voor het Ministerie van Defensie, nadat besloten werd dat de krijgsmacht vanaf nu verplichte geestelijke en fysieke gezondheidstraining zullen krijgen.

Een paar sociale mediagebruikers beweren volgens Express echter dat Harry een verkeerd moment heeft gekozen om de aankondiging te doen. Hij zou zo de hereniging van de andere royals overschaduwd hebben.

"Zo voorspelbaar"

“Ik vind het geweldig hoe dit naar buiten is gebracht op de dag dat de familie elkaar ontmoette”, klinkt het met een sarcastische ondertoon op Twitter. “Zo voorspelbaar nu.”

“We wisten dat hij met een verklaring over eender wat naar buiten zou komen. Hij moet altijd de aandacht wegnemen van de royal family om die aandacht zelf te kunnen opeisen”, aldus een misnoegde monarchiefan.