Prins Harry heeft duidelijke mening over ‘The Crown’: “Dáár heb ik pas echt een probleem mee”
COS
Prins Harry heeft duidelijke mening over ‘The Crown’: “Dáár heb ik pas echt een probleem mee”
Foto: YouTube - The Late Late Show with James Corden

Op de Netflix-reeks ‘The Crown’ kwam al veel kritiek. Vooral het vierde seizoen, waarin onder meer de relatie tussen prins Charles en Diana Spencer centraal staat, oogst kritiek.

Verschillende leden van de Britse koninklijke familie uitten hun ongenoegen al over ‘The Crown’. Prins Harry bekijkt dat helemaal anders. Hij heeft geen probleem met de reeks.

“Natuurlijk is het niet volledig accuraat, maar het is wel een beetje gebaseerd op het echte leven. Het geeft de kijker een beeld van hoe de levensstijl van de koninklijke familie is en wat een druk zo’n leven met zich meebrengt”, vertelt hij aan James Corden in ‘The Late Late Show’.

“Ik voel me veel beter bij ‘The Crown’, dan bij de verhalen die de media verspreiden over mijn familie, mijn echtgenote of mezelf. Daar heb ik echt een probleem mee”, klinkt het bij Harry.

Er komen nog twee seizoenen aan van de reeks. Het zou weleens kunnen dat daarin een volwassen Harry en prins William te zien zullen zijn. Harry heeft zelfs al een suggestie wie hem mag spelen.

Dat mag voor Harry de Britse acteur Damian Lewis worden. De acteur is vooral bekend door zijn rol in ‘Homeland’. Opvallend is wel dat die acteur dertien jaar ouder is dan de prins. Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat Harry z’n wens in vervulling zal zien gaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.