Prins Harry en Meghan Markle zetten Britse tabloids een hak met deze verrassende actie
COS

Twee jaar geleden zeiden Meghan Markle en prins Harry hun koninklijke titels vaarwel. Ze lieten het Verenigd Koninkrijk meteen ook achter zich en settelden zich in de Verenigde Staten.

Prins Harry verraste door een tijdje geleden niet op te dagen op de herdenking van prins Philip. Nu heeft hij zijn grootmoeder alsnog een verrassingsbezoekje gebracht.

Op donderdag kwamen Meghan Markle en haar echtgenoot aan in Londen om een bezoek te brengen aan Queen Elizabeth. Harry bezocht het VK voor het laatst in juli, voor Meghan was het al geleden sinds de verhuizing.

Opvallend: de Britse tabloids hadden helemaal geen weet van het bezoek. Er werd wel gedacht dat Meghan en Harry in Londen zouden langsgaan, omdat ze in Den Haag de Invictus Games zullen bijwonen, maar dat bezoek kwam er iets vroeger dan verwacht.

De woordvoerder van Harry en Meghan vertelt dat ze naast de Queen ook prins Charles en hertogin Camilla zagen. Dat schrijft VRT. Of Lilibet en Archie ook in Londen waren, is een raadsel. Zelfs voor de anders zo welingelichte Britse tabloids.

Meer nieuws

Meer nieuws

.