Prins Harry en Meghan Markle werken aan groots televisieproject

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle verhuisden begin dit jaar naar de Verenigde Staten. Samen met zoontje Archie willen ze daar een rustiger leven opbouwen weg van de koninklijke spotlights.

Sinds hun aankomst in de Verenigde Staten, zijn prins Harry en Meghan Markle volop aan het nadenken over projecten waaronder ze graag hun naam willen zetten. Volgens Variety staat er nu iets erg spannends te gebeuren voor het koninklijke koppel.

Ze zouden sinds juni bezig zijn met een idee voor televisie te pitchen bij verschillende productiehuizen zoals NBCUniversal. Daar kennen ze Meghan al van haar jaren als actrice bij ‘Suits’. Waarover de pitch gaat is nog niet geweten, maar het koppel zou graag hun diensten aanbieden als producers van het project.

Wat ook zeker lijkt, is dat Meghan niet zal acteren in het project. Dat vertelde een bron dicht bij de voormalige royal aan Variety. Meghan mocht onlangs al een project toevoegen aan haar cv, nadat ze haar stem verleende aan de Disney-documentaire 'Elephants'.