'Prins Harry en Meghan Markle gaan de Kardashians achterna met eigen realityreeks'
COS

Meghan Markle en prins Harry keerden twee jaar geleden hun rug naar het Britse koningshuis. Ze settelden zich in de Verenigde Staten.

In de Verenigde Staten zetten Meghan Markle en prins Harry hun handtekening onder verschillende (media)contracten. Zo tekenden ze in 2020 een contract ter waarde van zo'n 100 miljoen dollar met streamingdienst Netflix.

Twee jaar later is er nog geen enkel project van Meghan en Harry in productie, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Er blijkt een realityshow in de maak over het leven van het koppel. Volgens de Page Six column van de New York Post zou de timing van de show nog ter discussie staan.

Het koppel werd al gevolgd door een cameraploeg bij de Invictus Games in Nederland. Daarover wordt de documentaire 'Heart of Invictus' gemaakt. Voor de docureeks zou er zelfs gefilmd zijn in het huis van Harry en Meghan in Montecito én tijdens een trip naar New York.

In september 2020, kort nadat het Netflix-contract werd getekend, gingen de geruchten over een realityreeks al een keer rond. Destijds ontkende het koppel de geruchten. Gaat het deze keer ook om geruchten of gaan Harry en Meghan de Kardashians achterna? Wordt vervolgd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.