“Of prins Gabriël en prinses Amalia een relatie hebben? Zo zit het nu”
PMN

Er zijn geruchten dat prins Gabriël een relatie heeft met de Nederlandse kroonprinses Amalia. Het nieuws raakte woensdag bekend.

Sindsdien wordt de mogelijke relatie tussen prins Gabriël en prinses Amalia druk besproken. Niet alleen in België, maar ook in Nederland.

Het liefdesleven van prinses Amalia is in Nederland al langer een hot topic. En nu er geruchten zijn dat ze iets zou hebben met een Belgische prins, nog meer.

Het waren de Duitse en de Argentijnse media die met het nieuws voor de dag komen. De vraag is nu of ze echt een koppel vormen?

De Belgische rolaytexpert Jo De Poorter zegt dat de Duitse media op dat gebied doorgaans goed ingelicht is. De Nederlandse Sandra Schuurhof denkt daar anders over.

Volgens Sandra zijn die geruchten onwaarschijnlijk. "De Duitse bladen zeggen ook dat Maxima van een tweeling zwanger zou zijn". weerlegt ze het nieuws bij Shownieuws.

Volgens haar zou Amalia niet samen zijn met prins Gabriël, maar wel met iemand anders. Met deze liefde zou Amalia vlak voor haar diploma-uitreiking naar Mallorca zijn gegaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.