Prins Charles werkt zich in nesten omwille van zijn zoon Harry: “Laat hem en kleinzoon niet in de steek”

door: PMN
Prins Charles
Afbeelding bron: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle hebben een deal gesloten met Spotify. De deal zal hen allicht enkele miljoenen euro’s opleveren. En dat is ook goed nieuws voor Harry’s vader prins Charles (71).


 

Begin dit jaar besloten prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle naar de Verenigde Staten te trekken. Tot op vandaag blijft zijn vader Charles zijn zoon geld toestoppen.

Dat is belastinggeld. Geld waarmee het koppel onder meer een peperdure villa kochten van een crimineel. Het levert Charles in eigen land een berg kritiek op.

Maar nu Harry en Meghan een deal hebben afgesloten met Netflix kan Charles de geldkraan dichtdraaien. “Charles zou zijn zoon en kleinzoon nooit in de steek laten”, citeert TV- Familie Britse royaltywatchers. “Daarom bleef hij altijd betalen, ondanks de commentaren.”

“Maar Charles zat wel in een lastig parket. Nu Harry dat contract met Netflix heeft versierd, haalt hij de druk van zijn vaders schouders. Dit is misschien niet zijn droomjob, maar het is wel de beste oplossing voor iedereen.”