Prins Charles doet toegeving aan prins Harry en Meghan Markle: “Niet van harte”
PMN
Prins Charles doet toegeving aan prins Harry en Meghan Markle: “Niet van harte”
Foto: Photonews

De kans is groot dat prins Harry dit voorjaar nog eens zijn familie zal bezoeken in de Groot-Brittannië. Hij heeft een goed gesprek met zijn vader prins Charles achter de rug.  

Prins Harry zei dat hij niet naar Groot-Brittannië kon afreizen omdat hij er niet kon rekenen op voldoende beveiliging. Daar heeft zijn vader prins Charles nu een oplossing voor gevonden.

In ‘TV-Familie’ staat te lezen dat prins Charles voorstelde aan Harry en Meghan om bij hem in Highgrove House te komen logeren. Iedereen die daar verblijft krijgt automatisch bescherming van de Britse geheime dienst. Die was Harry kwijtgespeeld door te verhuizen naar de Verenigde Staten.

Charles doet dus een toegeving aan zijn zoon. “Hij wil vermijden dat Queen Elisabeth sterft nog voor ze haar achterkleindochtertje Lilibet gezien heeft”, zegt een bron.

Charles wil dat zijn zoon en schoondochter zo snel mogelijk naar Groot-Brittannië komen. Dan kan zijn moeder Lilibet eindelijk eens zien en knuffelen.”

“Hij zal ook een verzoenend gesprek met zijn zoon plannen. Charles is bereid om enkele toegevingen te doen en Harry en Meghan opnieuw in de armen te sluiten.”

“Dat is niet van harte. Eerder omdat hij gedwongen wordt. De opa in hem wordt gechanteerd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.