‘Paola was furieus om wat Albert deed, maar hij ging gewoon door op zijn elan’
PMN
‘Paola was furieus om wat Albert deed, maar hij ging gewoon door op zijn elan’
Foto: Photonews

Het is al lang geen geheim meer dat koning Albert en koningin Paola een moeilijk huwelijk hebben. Albert heeft haar dan ook meermaals bedrogen.

Lauren Versnick zei onlangs in de pers dat ze het niet hoeft te weten als haar partner vreemd zou gaan. Het deed haar vriend Jens Dendoncker wel opkijken. "Dat vond ik raar", zegt hij in Dag Allemaal.

"Ook al omdat ik het zelf absoluut wél zou willen weten als Lauren zou zijn vreemdgegaan. Maar inmiddels snap ik haar uitgangspunt. Lauren bedoelt dat ze niet alles overboord zou gooien vanwege één misstap."

"Dat is misschien wel het meest wezenlijke punt waarop Lauren en ik verschillen’, aldus Jens. "Ik geloof wél in onvoorwaardelijke trouw. Volgens mij komt dat doordat mijn ouders nog steeds gelukkig samen zijn - ik denk zelfs niet dat ik hen één keer ruzie heb zien maken."

"Bij Lauren is dat anders: haar ouders zijn gescheiden toen ze nog heel jong was. Bovendien is de mama van haar mama vroeg gestorven, en de papa van haar papa ook. Ze had tijdens haar jeugd dus geen enkel sterk koppel in haar dichte omgeving."

Meer nieuws

Meer nieuws

.