‘Paola was furieus om wat Albert deed, maar hij ging gewoon door op zijn elan’

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Het is al lang geen geheim meer dat koning Albert en koningin Paola een moeilijk huwelijk hebben. Albert heeft haar dan ook meermaals bedrogen.

Zo begon Albert destijds een affaire met Sybille. Ze kregen met Delphine een dochter. Albert werd in eerste instantie afgewezen door Sybille.

Maar hij vocht terug en kon uiteindelijk haar hart veroveren. Rond Kerst viel bij haar een uitnodiging in de bus voor een gemaskerd bal bij een gefortuneerd Brussels koppel, staat er te lezen in Het Laatste Nieuws.

Bleek dat Sybille pal naast Albert zat tijdens het diner. “Ik besefte meteen dat heel dat feestje opgezet spel was”, blikt ze terug.

Furieuze Paola

Toen ‘Strangers In The Night’ van Frank Sinatra werd gedraaid kon Albert zich niet meer houden. Een hele avond danste hij met zijn herwonnen vriendin.

Dit tot grote woede van Paola. Zij was echt furieus. Ze deelde ook enkele elleboogstoten uit, maar Albert ging gewoon door op zijn elan. "We hadden alleen maar oog voor elkaar, we dansten alsof er niemand anders op de dansvloer stond…”, besluit Sybille.