Ophefmakende ontdekking over koningin Maxima: “Ze doet het voor het geld”
PMN
Ophefmakende ontdekking over koningin Maxima: “Ze doet het voor het geld”
Foto: Photonews

Het Nederlandse koningshuis is beducht voor een boek dat op 15 oktober op de markt verschijnt. Dan komt het Oranje Zwartboek uit, waarin schrijver en historicus Gerard Aalders een ontluisterend beeld schept van de Oranjes.

Voor ‘Beat VTM’ krijgen acht onbekende Vlamingen honderd dagen de tijd om zich, onder begeleiding van een coach, te specialiseren in een totaal nieuwe discipline. Daarna mogen ze zich meten met één van deze VTM-gezichten: Kürt Rogiers, Freek Braeckman, Mathias Coppens, Nathalie Meskens, Olga Leyers, Natalia, Koen Wauters en Guga Baúl.

Guga Baúl weet ondertussen wat hem te wachten staat. Hij mag zichzelf bekwamen in de Turkse nationale sport: olijfolieworstelen. De deelnemers trekken een broek van buffelleer aan, smeren zich in met olie, en gaan elkaar te lijf. “Afgaande op gestalte en gewicht kwamen enkel Kürt Rogiers en ik in aanmerking voor een partijtje worstelen”, zegt Guga. “En Kürt heeft het leep gespeeld, waardoor ik niet anders kon dan me op te offeren. Maar ik kan niet zeggen dat ik me erop verheug.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.