Ontmoeting prinses Delphine en koning Albert: “Dat moet voor haar enorm zwaar en verwarrend zijn”
COS
Ontmoeting prinses Delphine en koning Albert: “Dat moet voor haar enorm zwaar en verwarrend zijn”
Foto: Photonews

Koning Albert II deed afgelopen zondag wat niemand (zo snel) van hem verwacht had. Hij ontving samen met koningin Paola Delphine van Saksen-Coburg bij hen thuis.

De één heeft in de politiek gezeten, de ander is nog bezig: Arnold Schwarzenegger en de Amerikaanse president Donald Trump kunnen niet met elkaar opschieten. De acteur heeft niet alleen Trump's beleid al meerdere keren bekritiseerd, ook heeft hij het laatste seizoen van het programma ‘Celebrity Apprentice’ overgenomen als gastheer, wat Trump voorheen met veel liefde deed. 

Volgens de 72-jarige Schwarzenegger heeft hij een vermoeden wat er tussen hen speelt. Een grapje of niet, in het oktobernummer van Men's Health licht de Terminator-acteur toe: "Hij is verliefd op mij. Zo is het gewoon. Trump... hij wil mij zijn. Ik denk niet dat hij bang voor mij is. Maar ik herinner me dat toen wij vroeger naar worstelwedstrijden gingen, hij mensen met lichamen bewonderde. Hoe ze in de ring op en neer sprongen, fysieke stunts uitvoerde enzovoort. Daar had hij grote bewondering voor."

Meer nieuws

Meer nieuws

.