Nieuwe mijlpaal in het leven van kroonprinses Elisabeth: Er is geweldig nieuws over haar
PMN
Nieuwe mijlpaal in het leven van kroonprinses Elisabeth: Er is geweldig nieuws over haar
Foto: Photonews

Er is geweldig nieuws over kroonsprinses Elisabeth. Ze heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in haar leven. Het zal de 22-jarige kroonprinses veel deugd doen.

Kroonprinses Elisabeth heeft haar driejarige bacheloropleiding in Geschiedenis en Politiek aan het Lincoln College van de Universiteit van Oxford succesvol afgerond. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Het Paleis laat weten dat Elisabeth deel zal nemen aan de afstudeerceremonie van de universiteit in het Sheldonian Theatre in Oxford. Die gaat door op 23 juli. Op die afstudeerceremonie zullen ook koning Filip en koningin Mathilde aanwezig zijn.

Kroonprinses Elisabeth heeft haar driejarige opleiding bacheloropleiding in Geschiedenis en Politiek aan het Lincoln College van de Universiteit van Oxford succesvol afgerond

Verder zullen ook Elisabeth haar jongere broer Emmanuel en zus Eléonore aanwezig zijn. De naam van prins Gabriël wordt niet genoemd. Hij zal dus allicht niet aanwezig zijn.

Deze zomer nog begint voor Elisabeth een nieuw avontuur. Ze gaat studeren aan de bekende Universiteit van Harvard in Boston. Ze zal daar een tweejarige master in Public Policy volgen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.