Nadat koning Albert zijn dochter Delphine ontmoet heeft: “Hier zal ze allicht ook nog opduiken”
PMN

Na koning Filip heeft Delphine Van Saksen-Coburg ook haar vader koning Albert en stiefmoeder koningin Paola ontmoet. Het was iets wat Delphine graag wilde.

Wat een gezellige babbel moest worden over het nieuwe seizoen van het Nederlandse programma ‘Ranking The Stars’, dat Paul De Leeuw ook dit jaar presenteert, draaide anders uit. Tijdens een telefoongesprek was er steeds een rommelig geluid hoorbaar. Toen presentator Wilfred Genee vroeg wat Paul aan het doen was, antwoordde hij aarzelend. “Dat wil je niet weten. Nee, dat ga ik niet zeggen.” Maar na wat aandringen verklapte hij het toch. “Ik heb de urne van mijn poes opgehaald”, vertelde Paul.

Het bleek geen grapje te zijn. “Onze poes is overleden. De urne zet ik nu net op het keukenblad met een kaarsje”, vertelde Paul. De kat had een vergrote hartkamer. Op aanraden van de dierenarts heeft Paul haar laten inslapen. Wanneer sidekick Rick Romijn bevestigt dat het een erg lastige beslissing is om een huisdier te laten inslapen, reageert Paul met zijn typische humor. “Met mensen is dat minder lastig!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.