Meghan Markle zwaar onder vuur: "Helemaal geen klasse, het draait allemaal om haar"

door: COS
Prins Harry en Meghan Markle
Afbeelding bron: Shaun Jeffers / Shutterstock.com

In Uvalde, Texas heeft deze week een schietpartij plaatsgevonden op een lagere school. Er lieten 21 mensen het leven, waaronder 19 kinderen.

De schietpartij heeft de hele wereld geschokt. Ook Meghan Markle bleek erg aangedaan en schoot meteen in actie. De hertogin van Sussex sprong in Californië op een vliegtuig en trok naar Uvalde. Daar doneerde ze bloed, deelde ze voedsel en andere middelen uit en hielp ze in de voedselbank.

Heel veel mensen prijzen Meghan om haar actie. Anderzijds klinkt er opnieuw enorm veel kritiek. "Ze had het lef om in Uvalde op te duiken om haar steun te betuigen. Samen met haar bodyguards en een horde fotografen. Helemaal geen klasse. Het draait allemaal om haar", klinkt het. "Een schande", noemt iemand het.

"Schaam je dat je de pijn van deze families gebruikt voor jouw publiciteit. Helemaal van Californië naar Texas, camera's in je kielzog, om te poseren bij de herdenkingsplaats van dode kinderen. Je bent ongevoelig. Je PR is donker. Een vlucht naar Texas, maar niet naar je vader."