Meghan Markle onder vuur na bekentenis: ‘Ze werkte toch mee aan biografie’

door: COS
Meghan Markle
Afbeelding bron: Natalia Ramirez Roman / Shutterstock.com

Over Meghan Markle en prins Harry verscheen enkele maanden geleden een spraakmakend boek. In ‘Finding Freedom’ staan enorm veel onthullingen over het koppel.

Meghan en Harry beweerden lange tijd dat ze niet hadden meegewerkt aan de biografie. “De hertog en hertogin werden niet geïnterviewd en hebben niet meegewerkt aan ‘Finding Freedom’”, vertelde een woordvoerder destijds aan Page Six.

Nu blijkt dat Meghan toch meewerkte aan het boek, nadat The Telegragh rechtbankdocumenten kon inkijken. Daarin zou Meghan toegeven dat ze met de auteurs had gesproken zodat haar kant van het verhaal over de relatie met haar vader in het boek zou worden opgenomen.

'In de steek gelaten'

Meghan zou zich zorgen gemaakt hebben dat “het verhaal van haar vader” over haar en dat “zij hem in de steek zou hebben gelaten” in het boek zou worden opgenomen.

Daarom vertelde ze haar eigen versie van de gebeurtenissen aan een paleisbron, zodat die er op zijn beurt voor zou zorgen dat “de ware positie aan de auteurs zou worden gecommuniceerd om misinterpretaties te voorkomen”, citeert Page Six The Telegraph.