“Meghan Markle heeft prins Harry verblind en maakt hem doodongelukkig”
COS

Hoewel prins Harry en Meghan Markle hun geluk lijken te hebben gevonden, ziet biograaf Hugo Vickers dat helemaal anders.

‘De Patrick’ speelt zich af op een naturistencamping en Kevin Janssens, die voor z’n rol maar liefst zeventien kilo bijkwam, loopt bijgevolg bijna de hele film naakt in beeld. Maar de stormloop aan volk om dat te kunnen zien blijft uit. In de eerste week lokte ‘De Patrick’ een schamele 6.500 bezoekers naar de bioscoop. Ter vergelijking: Quentin Tarantino’s ‘Once Upon a Time... in Hollywood’ haalde 125.000 bezoekers.

“‘De Patrick’ is een heel straffe film”, vindt filmjournalist Ward Verrijcken. “Toch schrik ik er niet van dat de prent een wat moeizame start kent in de cinemazalen. Het is een mooi en mysterieus familiedrama, maar valt zeker niet onder de noemer van de grote commerciële cinema. Ergens was het te verwachten dat die niet zou kletteren qua bezoekcijfers zoals ‘F.C. De Kampioenen’ dat doet. Ik hoop dat de film alsnog 40.000 kijkers zal lokken. Met ‘The Lion King’ en ‘Once Upon a Time... in Hollywood’ is de concurrentie ook niet min. Al is er geen enkel moment meer dat een film rustig kan groeien, er worden tegenwoordig zoveel films uitgebracht.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.