Meghan Markle aangeklaagd door haar eigen halfzus

door: LHX
Meghan Markle
Afbeelding bron: Photonews

Het interview van Meghan Markle en prins Harry bij Oprah Winfrey vorig jaar veroorzaakte heel wat deining. Ook bij Meghans halfzus Samantha Markle schoten enkele uitspraken in het verkeerde keelgat.

Volgens rechtbankdocumenten die in handen van de New York Post zijn gekomen klaagt Samantha Markle Meghan Markle aan voor het vertellen van leugens over haar familie.

Zo beweerde Meghan dat ze amper contact heeft met haar familieleden, wat volgens Samantha helemaal niet waar is. "Meghan wilde het publiek ervan overtuigen dat haar familieleden niets over haar leven wisten en dus niet gekwalificeerd waren om het valse verhaal dat Meghan over haar leven had verzonnen, tegen te spreken", denkt ze.

Ook het verhaal over de armoede tijdens haar jeugd is volgens Samantha een leugen. Als compensatie eist ze van Meghan 75 000 dollar.

Meghans advocaten lijken weinig onder de indruk te zijn van de beschuldigingen, en noemt de rechtszaak "ongegrond en absurd". "We zullen het zo weinig mogelijk aandacht geven, dat is alles wat het verdient", klinkt het.