'Mediageil' en 'ongepast': niet iedereen positief over plannen van prinses Delphine
LHX
'Mediageil' en 'ongepast': niet iedereen positief over plannen van prinses Delphine
Foto: Play4

Het was voor iedereen een grote verrassing: prinses Delphine doet mee aan het nieuwe seizoen van 'Dancing with the Stars'. We polsten bij onze lezers wat zij daarvan vinden. 

"Ik vind dat super", schrijft Martine. "Zij doet er niemand kwaad mee. Ik wens haar veel succes." Ook voor Ann is het geen probleem. "Van mij mag heel het koningshuis meedoen, het zijn toch ook maar mensen", vindt ze.

Het feit dat prinses Delphine toch geen dotatie krijgt, is voor velen een argument voor haar deelname. "Ze kan dus doen en laten wat ze wil", klinkt het bij Mik.

Toch zijn er ook kritische stemmen. "Ze heeft zolang gestreden voor erkenning. Dan moet ze zich gedragen als prinses", vindt Sabina. "Ik vind het ongepast."

Ook Sonja is er niet mee opgezet. "Ze begint mediageil te worden", schrijft ze. "Ze heeft haar titel gekregen en nu gaat ze er geld uit halen." Het geld dat Delphine zal verdienen, is weliswaar voor het goede doel. Daarvoor oogst ze bij sommigen ook bewondering: "Een voorbeeld", noemt Hilde haar. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.