Man is duidelijk: "Ik ben de zoon van Charles en Camilla"

bron: Story.nl
door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Prins Charles en Camilla trouwden in 2015, nadat ze allebei een eerste mislukt huwelijk achter de rug hadden. Officieel hebben ze geen kinderen samen, maar een 54-jarige man beweert hun liefdeskind te zijn.

De 54-jarige Simon Dorante Day, die momenteel in Brisbane woont, deelde in Australische media een brief die hij in 2012 naar prins Charles en Camilla stuurde, maar waarop hij nooit antwoord kreeg. Simon is ervan overtuigd dat dat zijn biologische ouders zijn, maar hij wil erkenning en bewijs.

Volgens hem hadden ze een affaire in 1965. Acht maanden na zijn geboorte in april 1966 werd hij geadopteerd door Karen en David Day. Aan 7News.com vertelde hij: “Mijn grootmoeder, die voor de koningin had gewerkt, vertelde me ronduit dat ik de zoon van Camilla en Charles was.”

Het lijkt onmogelijk dat Simon de zoon is van het koninklijk paar, aangezien de twee elkaar pas begin jaren zeventig zouden hebben ontmoet bij een polowedstrijd. “Ik weet dat mijn verhaal ongelooflijk klinkt, maar alles wat ik zeg is controleerbaar”, klinkt het bij Simon. “Alles leidt me naar hen. Ik doe dit niet voor het geld of een titel, ik wil gewoon weten wie mijn ouders zijn.”