Reactie Lezers nemen geen blad voor de mond: “Nu kan Delphine Boël ook een dotatie krijgen en wij maar betalen”
PMN
Lezers nemen geen blad voor de mond: “Nu kan Delphine Boël ook een dotatie krijgen en wij maar betalen”
Foto: Photonews

Koning Filip en koning Albert hebben de strijdbijl weer begraven. Dat Albert toegaf dat Delphine Boël zijn dochter is, betekende voor Filip genoeg om een streep te trekken onder het verleden.

Na de rechtszaak kwamen Filip en Mathilde weer in contact met Albert en Paola. De pagina zal helemaal kunnen worden omgeslagen op 10 september.

Dan zal Delphine vragen aan het Hof van beroep dat ze de naam ‘van België’ en de titel ‘prinses’ mag dragen. Koning Albert liet al weten dat hij zich niet zal verzetten tegen het wettelijke vaderschap.

Er komen heel wat reacties op de verzoening tussen de twee vorsten. “Maar goed ook want je hebt maar één vader”, luidt het op onze Facebookpagina. “Zo is er in die familie toch iemand met gezond verstand.”

Maar er zijn ook mensen die er anders over denken. “Een grote klucht is het die familie.” En iemand denkt dat het ook heel goed uitkomt voor Delphine Boël. “Zo kan ze een dotatie ontvangen en wij maar betalen.”

De kans bestaat inderdaad dat Delphine een dotatie kan krijgen. Dan moet ze wel een officiële opdracht krijgen maar de kans dat dit zal gebeuren is bijzonder klein.

Meer nieuws

Meer nieuws

.