Interview "Koninklijke familie neemt drastisch besluit over Delphine: Moet ze niet op hopen”
PMN
"Koninklijke familie neemt drastisch besluit over Delphine: Moet ze niet op hopen”
Foto: Photonews

Delphine haalde haar slag thuis. Ze is nu officieel de dochter van koning Albert II. Ze mag zichzelf prinses noemen en heeft ook recht op een deel van zijn erfenis.

Het personage van An Vanderstighelen (41) was tijdelijk naar het buitenland verhuisd om haar moeder te verzorgen. Een vreemde verhaalwending, maar de actrice moest een tijdje uit de soap verdwijnen omdat ze zwanger was van haar eerste kindje. De baby is intussen geboren en het zwangerschapsverlof van de actrice zit erop. Gisteren stond An voor het eerst in drie maanden weer op de set met Jeroen Lenaerts (37) die agent Tim speelt.

Haar thuiskomst komt pas over drie maanden op tv. "Mijn eerste dag terug op de set voelt een beetje als een eerste schooldag: wat stress, maar tegelijk ben ik enorm blij om er opnieuw in te vliegen", zegt An. "Het doet deugd om weer op de set te staan, zeker na zo'n warm welkom van alle collega's. En eigenlijk is er niet zoveel veranderd, buiten het feit dat mijn tv-dochtertje Hannah ineens een stukje groter is geworden”, lacht ze. “Iedereen die zich zorgen maakte om mijn personage kan ik bij deze geruststellen: ik heb veel goesting om de Sam in mij weer naar boven te halen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.