Koningin Máxima en koning Willem-Alexander hebben droevig nieuws over prinses Amalia
COS
Koningin Máxima en koning Willem-Alexander hebben droevig nieuws over prinses Amalia
Foto: Photonews

De studententijd van prinses Amalia verloopt niet zoals ze had gehoopt. De Nederlandse prinses moest onderduiken na bedreigingen.

Prinses Amalia werd enkele maanden geleden door de Mocromaffia bedreigd. De bedreigingen waren zo ernstig dat de kroonprinses extra beveiliging nodig had en niet meer in haar studentenhuis in Amsterdam kon verblijven. Ze woont opnieuw bij haar ouders en mag het huis enkel verlaten voor de lessen.

Tijdens een persmoment in Griekenland vertellen koning Willem-Alexander en koningin Máxima dat ze situatie nog steeds onveranderd is. "Het gaat wel goed. Natuurlijk is het nog steeds heel frustrerend en niet eenvoudig, maar ze houdt zich moedig en wij zijn heel trots op haar", citeert RTL Boulevard Máxima.

"We hopen te kunnen kijken hoe het zich ontwikkeld en wat we dan kunnen doen", vertelde de koningin nog. Ondanks alle ellende blijft Amalia zich natuurlijk wel inzetten voor school. "Ze heeft een eerste tentamenronde gehad en die is goed gegaan", kon Willem-Alexander vertellen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.