Koningin Mathilde stelt haar eisen: “Daar moet ik genoeg tijd voor hebben”
PMN
Koningin Mathilde stelt haar eisen: “Daar moet ik genoeg tijd voor hebben”
Foto: Photonews

Koning Filip en koningin Mathilde hebben best een druk leven. Daarnaast moeten ze zien dat er ook nog voldoende aandacht is voor hun vier kinderen.

“Prins Filip gaf zijn dochter de papfles. Hij ververste ook hun luiers en stond ‘s nachts op als ze hem nodig hadden. Hij was er altijd voor zijn kinderen als ze hem nodig hadden”, legt royaltywatcher Wim Dehandschutter uit bij Het Nieuwsblad.

“Als de kinderen naar de kleuterschool gingen, was het koning Filip die de kinderen naar school bracht. Daarna reed hij dan door naar het koninklijk paleis of ging een officiële opdracht vervullen. Mathilde regelde haar agenda dat ze tegen 16 uur aan de schoolpoort om haar kinderen op te halen.”

“Ze is ook voorleesmama geweest op de school van haar kinderen. De andere ouders bekeken haar als koningin. Eén van de ouders vertelde mij het verhaal dat er een ouderavond was op de school van de kinderen. Iedereen bleef op een veilige afstand van haar. Ze maande zelf aan om de ouders rond haar te komen zitten.”

"Koning Filip heeft al veel gevoetbald met zijn zonen, maar ook in bomen geklommen. Mathilde zit regelmatig samen met haar adviseur om de agenda te bepalen. Ze houdt er rekening mee dat er genoeg tijd is voor de kinderen. “

Meer nieuws

Meer nieuws

.