Koningin Mathilde lijdt onder ernstige gebeurtenis met visagist
Koningin Mathilde lijdt onder ernstige gebeurtenis met visagist
Foto: Photonews

Bouzouk mag zich benoemen tot visagist van de hofleverancier. Hij is de enige die het zo ver schopte. Van Diana tot Paola, hij heeft ze allemaal mogen opmaken.
 

Jean-Luc Vandamme alias Bouzouk is de vaste visagist van de koninklijke familie. Hij heeft zich op korte tijd erg snel opgewerkt tot hofleverancier. Hij heeft zelfs geen visagie-opleiding gevolgd. Hij kwam de juiste mensen op het juiste moment tegen, zo blijkt.

Bouzouk heeft dan ook een goede reputatie. Maar die reputatie is in het verleden beschadigd geraakt. Zo was hij ervan beschuldigd juwelen te hebben gestolen in het paleis.

De dag nadat hij ondervraagd is geweest door de politie en zijn naam in alle kranten stond, moest hij koningin Mathilde schminken voor het kerstconcert in het paleis van Brussel. “Ik was enorm overstuur en wist niet goed wat ik moest doen, maar ik ben naar het paleis gegaan”, vertelt Bouzouk in Het Laatste Nieuws.

“De koningin was alleen toen ik bij haar kwam. Ze stond recht, nam me in haar armen en zei: 'Bouzouk, het is verschrikkelijk wat jou overkomt. Ik heb enorm geleden onder die verdachtmaking.' Maar dankzij het vertrouwen in mij van de koningin én de koning sta ik er nog.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.