“Koning Albert en koningin Paola moeten daar zelfs geen belastingen op betalen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Koning Albert en koningin Paola hebben hun huwelijkscontract laten aanpassen. Zo werden allicht eigendommen van Albert overgedragen naar Paola.

Op die manier zetten ze Delphine buitenspel. Het vorstenpaar heeft ook heel wat te verdelen. Denk maar aan onder meer verschillende appartementen en een luxe-jacht van zes miljoen euro.

Johny Vandewalle denkt het zijne van. Dat laat hij weten op onze Facebookpagina. “En niet enkel zij maar iedere politicus die op pensioen is krijgt nog altijd meer dan 6000 euro netto per maand.”

“En ze hebben allen bijna iets in Frankrijk of ergens anders in eigendom waar ze geen belastingen op moeten betalen .En van de kleine man willen de huidige politiekers nu ook nog weten wat er op de spaarrekeningen staat.”

"Astrid en Laurent mogen ook gaan werken voor hun geld"

Ook Leona Van Es is er niet over te spreken dat Albert en Paola zoveel eigendommen hebben. “Voor mij mogen Albert en Paola naar Italië verhuizen.”

"Die kosten ons te veel op een jaar en dan mogen ook prins Laurent en prinses Astrid gaan werken voor hun geld. Dat is ook zo het geval in verschillende andere landen.”