Kate Middleton en prins William nemen drastische beslissing over zoon George na online pesterijen
COS
Kate Middleton en prins William nemen drastische beslissing over zoon George na online pesterijen
Foto: Photonews

Prins William en Kate Middelton zijn niet blij met wat hun zoon George is overkomen. Ze lijken nu een drastische beslissing te nemen.

Prins George was op zondag 11 juli aanwezig in het stadium van Wembley. Hij woonde er samen met zijn ouders, prins William en Kate Middelton, de EK-finale tussen Italië en Engeland bij. Na de wedstrijd werd George slachtoffer van online pesterijen.

Eerder voorspelde royaltyexpert Robert Jobson al dat Kate en William hun zoon omwille van de pesterijen meer uit de spotlights zouden houden. Nu hebben ze volgens een andere royaltykenner een wel heel drastische beslissing genomen.

Prins George wordt volgende week, op 22 juli, acht jaar oud. Naar jaarlijkse traditie krijgt een Britse volk dan een gloednieuw portret van de toekomstige koning te zien. 

"Het zou kunnen dat we geen portret van George te zien krijgen wanneer hij acht wordt volgende week", citeert Daily Mail Angela Levin bij Royal Beat. "Ze zijn zo van streek door de onbeschoftheid van de mensen die een zevenjarig jongetje bespot hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.