Video Jo De Poorter trekt zijn conclusie: “We gaan nooit echt weten of Queen Elizabeth belangrijke kwalen heeft”

95 jaar oud en 70 jaar op de troon. Het zal waarschijnlijk nog heel lang duren voor iemand dat Queen Elizabeth nadoet. Omdat de Britse vorstin op leeftijd is, verschijnen er regelmatig berichten over haar zogezegde verzwakte gezondheid. Maar hoe zit het daar nu écht mee? Royaltywatcher Jo De Poorter vertelt ons meer.  

“Dat weet alleen haar lijfarts en Queen Elizabeth zelf. Over de gezondheid van de vorst wordt altijd gezegd dat die uitstekend is tot hij of zij dood is. Want door onrust te zaaien over haar gezondheid creëer je onzekerheid en dat is nooit goed”, begint Jo de Poorter.

“We gaan nooit echt weten of ze belangrijke kwalen heeft. Het enige wat je kan aflezen is haar gedrag en wat haar activiteiten zijn. Ze ziet er nog heel goed uit, maar er zullen dingen zijn die minder werken dan vroeger”, vertelt hij aan Showbizz24.

“Aan haar werklust zal het niet liggen. Want al het van haar afhangt, dan gaat ze nog bezoeken doen. Een aantal jaar geleden, toen ze al over de negentig was, ging ze nog op de trap van een vuurtoren”, gaat Jo verder. 

Meer weten over de gezondheid van Queen Elizabeth? Bekijk dan onze video met Jo De Poorter hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.