Video Jo De Poorter klaart het uit: “Beweringen van Meghan Markle zijn héél onwaarschijnlijk”

Toen Meghan Markle in 2021 te gast was bij Oprah Winfrey was het interview weken nadien nog ‘hot topic’. De Amerikaanse vrouw van prins Harry beweerde dat iemand van de Britse koninklijke familie een racistische opmerking maakte over haar ongeboren kind. Royaltykenner Jo De Poorter schat die uitspraken heel onwaarschijnlijk in.  

“Een aantal dingen die Meghan Markle verteld had ze kunnen en moeten weten. Ze had die gewoon kunnen vragen aan de man die naast haar zat, prins Harry. Heel veel dingen zijn al bekend of hadden bekend moeten zijn”, legt Jo De Poorter uit aan Showbizz24.

“De kwestie die ze maakt over het feit dat haar kind geen koninklijke titel krijgt, dat zijn gewoon de regels van het hof. Behalve in rechtstreekse opvolgingslijn zijn de kinderen in die graad geen prinsen en prinsessen. Zodra Charles koning wordt, worden Archie en Lilibet automatisch prins en prinses”, gaat Jo verder.

“Er zijn een aantal dingen gezegd tijdens dat interview waarvan je naar alle waarschijnlijkheid kan aannemen dat Meghan dat wist. Het kan zijn dat ze dat draaide naar hoe het voor haar op dat moment uitkwam.”

In de video hieronder vertelt Jo De Poorter meer over het veelbesproken interview van Meghan Markle.

Meer nieuws

Meer nieuws

.