Insider verklapt: 'Zo verliep ontmoeting van prins Charles met prins Harry's kinderen'
COS
Insider verklapt: 'Zo verliep ontmoeting van prins Charles met prins Harry's kinderen'
Foto: Photonews

Enkele weken geleden vond een bijzonder moment plaats in het Verenigd Koninkrijk. Het Platinum Jubilee van Queen Elizabeth werd gevierd.

Speciaal voor de festiviteiten rond het Platinum Jubilee van koningin Elizabeth II zakten ook prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle af naar het Verenigd Koninkrijk. Ze namen voor het eerst hun kinderen Archie en Lilibet mee.

Voor Archie was het voor het eerst sinds 'Megxit' dat hij z'n geboorteland bezocht en tijd kon spenderen met de koninklijke familie. Voor Lili was het haar eerste kennismaking met het land. En meteen ook een eerste 'live' ontmoeting met haar familieleden langs papa's kant.

"Prins Charles en de hertogin waren laaiend enthousiast om de kleinkinderen te zien", citeert Daily Express een koninklijke bron. "De prins had zijn kleinzoon Archie al een tijdje niet gezien, dus het was voor hem héél héél speciaal om wat tijd met hem te spenderen."

Ook met Lili, die tijdens het bezoek aan het VK één jaar oud werd, bracht Charles volgens de bron tijd door. "Hij had zijn kleindochter nog niet ontmoet en dus was het heel emotioneel om haar te ontmoeten. Het was iets prachtigs."

Meer nieuws

Meer nieuws

.