‘Grote verrassing over het liefdesleven van prinses Elisabeth’
PMN

Prinses Elisabeth studeert in het buitenland. Onze kroonprinses is in volle voorbereiding om op een dag haar vader koning Filip op te volgen.

Prinses Elisabeth is nu 21 jaar. Ze heeft een plaatsje veroverd in de lijst van meest begeerlijke vrijgezellen van de Britse societybijbel Tatler.

We gaan er dus vanuit dat onze kroonprinses nog steeds vrijgezel is. Vanaf het moment dat ze iemand heeft, veronderstellen we dat het paleis hier zal over communiceren.

Dat lijkt toch niet zo zeker te zijn. “We hebben niet het flauwste benul of ze nog vrijgezel is”, bedenkt royaltywatcher Mario Danneels zich in Story.

“Voor hetzelfde geld deelt ze in Oxford of Brussel al enige tijd lief en leed met een fijne knul. En dat is goed zo. Ze moet haar hart kunnen volgen zonder dat een heel land over haar schouders mee keurt.”

Als prinses Elisabeth momenteel een vriend zou hebben, is dat wel een grote verrassing. Het is al langer geweten dat het paleis er alles aan doet om het leven van Elisabeth voorlopig uit de media te houden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.