"Dit zou wel eens de dag kunnen zijn dat we de Queen verliezen"
PMN
"Dit zou wel eens de dag kunnen zijn dat we de Queen verliezen"
Foto: Photonews

Artsen maken zich grote zorgen om de gezondheidstoestand van Queen Elizabeth (96). Die verblijft momenteel in het Schotse Balmoral.

Intussen is een groot deel van de koninklijke familie onderweg naar de Queen. Prins Charles en Camilla zijn er geland met de helikopter.

Ook prins William is onderweg naar Schotland. Harry en Meghan zijn geland op de luchthaven van Aberdeen. Ook zij gaan meteen richting Queen Elizabeth. Harry en Meghan zijn toevallig op toer door Europa.

Prinses Anne en prins Andrew waren al eerder bij de Queen. Zij waren om verschillende gelegenheden al in Schotland.

Een expert zegt aan BBC dat de Queen niet overgebracht zal worden naar het ziekenhuis. “In Balmoral is men voorzien op deze situatie”, citeert Het Laatste Nieuws de expert.

Bij de Queen waren ook blauwe plekken opgemerkt op haar hand. “Ik denk dat iedereen zijn conclusies kan en mag trekken uit de berichtgeving en de foto's die we de laatste dagen van haar hebben gezien”, besluit de expert.

BBC meldt ook dat de situatie zeer ernstig is. "Er hangt hier een gevoel van onontkoombaarheid", vertelt de verslaggever. "Dit zou wel eens de dag kunnen zijn dat we de Queen verliezen. Men maakt zich hier duidelijk klaar voor het ergste."

Meer nieuws

Meer nieuws

.