Dit weerzinwekkend bedrag krijgen kinderen van koning Albert II als hij komt te overlijden
PMN
Dit weerzinwekkend bedrag krijgen kinderen van koning Albert II als hij komt te overlijden
Foto: Photonews

Koning Albert II gaf na een DNA-test toe dat Delphine zijn buitenechtelijke dochter is. Ze mag nu zijn achternaam gebruiken en heeft ook recht op een deel van de erfenis.

“Een tijd terug zat ik niet zo goed in mijn vel, door te veel stress en te veel werk. Op zeker moment was het zo erg dat ik geen mail meer kon beantwoorden: ik vond de woorden simpelweg niet meer. Eén keer, in de auto, kreeg ik hartkloppingen, werd ik misselijk en kon ik bijna niet meer ademen”, vertelt Daphne Paelinck in Humo. “Toen hebben mijn vriend en ik beslist om een paar weken met de rugzak door Indonesië te trekken.”

“Op het vliegtuig ben ik ‘Asem’ beginnen te lezen, van mijn ‘Thuis’-collega Leen Dendievel: dat boek heeft me veel rust gebracht. Wat ze schreef, was zo herkenbaar! Zo heeft ze het ergens over een moment waarop zij hartkloppingen kreeg, moest happen naar lucht, en in paniek sloeg. Dat troostte me: ‘Wat ik voel, is dus normaal.’ Ik heb er Leen achteraf over aangesproken: ‘Chapeau, ‘Asem’ was het eerste boek in jaren waar ik doorheen ben geraakt.’”

Meer nieuws

Meer nieuws

.