‘The Crown’ zorgt voor commotie: ‘Prins Harry en Meghan Markle moeten Netflixdeal verbreken’

door: COS
Prins Harry en Meghan Markle
Afbeelding bron: FiledIMAGE / Shutterstock.com

Het vierde seizoen van ‘The Crown’ staat sinds zondag integraal op Netflix. Onder andere de relatie tussen Lady Diana en prins Charles staat centraal. Het zorgde al voor heel wat commotie.

Enige tijd geleden tekeneden prins Harry en Meghan Markle een miljoenencontract met streaminggigant Netflix, die ook verantwoordelijk is voor ‘The Crown’. Ze zullen onder andere documentaires en educatieve (animatie)series produceren.

Verschillende koninklijke insiders hebben Harry en Meghan nu opgeroepen om die deal te verbreken. “Door hun deal met Netflix profiteren Harry en Meghan rijkelijk van de verdraaiing van de waarheid over hun eigen familie door datzelfde bedrijf”, schrijft Emily Andrews in Mail on Sunday.

“Hoe kan hij geld aannemen van een bedrijf dat zijn familie treitert? Een bedrijf dat verschrikkelijke gebeurtenissen sensationaliseert zoals het mislukte huwelijk van zijn ouders”, vervolgt ze haar relaas. “Het doet bij velen de wenkbrauwen fronsen om Harry geld te zien aannemen van zo’n bedrijf”, citeert Express een insider.