Sven Ornelis heeft groot nieuws te melden: “Het is gelukt”
PMN

Sven Ornelis horen we tijdens de ochtendspits bij radiozender Joe. Hij heeft groot nieuws.  

Sven Ornelis heeft nu zijn eigen wijn. Op zijn Instagram laat hij weten daar heel trots op te zijn.

“Het voorbije jaar ben ik in heel Europa op zoek gegaan naar perfecte wijnen voor bij mijn gerechten. Ik had één doel: elke fles die ik opende moest lekker zijn en prijs kwaliteit een topper. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je vandaag uitstekende wijnen kunt vinden die niet duur zijn.”

“Het was een boeiende zoektocht, maar het is gelukt. Samen met lokale producenten in Frankrijk, Italië, Spanje en ... België heb ik 7 heerlijke wijnen gemaakt (frisse witte, elegante en ook krachtige rode, en heerlijke bubbels) waar ik erg trots op ben. Het zijn stuk voor stuk wijnen die passen bij lekker eten, of op een gezellige avond met je geliefden.”

“In mijn online wijnwinkel kun je naast de 7 eigen wijnen ook een mooie selectie vinden van flessen waar ik zelf fan van ben. Hier staan wijnen bij die ik al decennia lang ken en die ik nu zelf mag verkopen, maar ook enkele mooie nieuwe ontdekkingen. En de komende weken en maanden komen er nog echte kanjers aan!”

“Het zijn bijna feestdagen. Laat je gerust inspireren door mijn speciaal voor jou geselecteerde wijnaanbod en verwen jezelf en je geliefden met flessen die uitstekend gemaakt zijn, maar waar je ook geen fortuin voor betalen moet. De wijnen worden bij je thuis geleverd. Je moet ze enkel ontkurken, uitschenken in een mooi glas, en klinken op het leven. Gezondheid!”

https://www.instagram.com/p/CWnH_jxIcOp/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.