Studio Brussel grijpt fors in na twee coronabesmettingen
PMN
Studio Brussel grijpt fors in na twee coronabesmettingen
Foto: Photonews

Er is een coronacrisis ontstaan bij Studio Brussel. Dat gaat de komende week grote gevolgen hebben. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De hele week zal je bijna altijd alleen maar muziek horen. De presentators zijn immers in quarantaine. De voorbije dagen waren er twee besmettingen bij Studio Brussel.

In overleg met de bedrijfsarts van de VRT werd besloten om geen enkel risico te nemen. Iedereen moet er in quarantaine. “De gezondheid van onze mensen gaat natuurlijk boven alles”, klinkt het bij nethoofd Jan Van Biesen.

“We konden niet anders, gezien de omstandigheden, dan tot deze collectieve quarantaine over te gaan. Ik weet dat onze luisteraars hier alle begrip voor gaan opbrengen. We hopen, zo snel als dit weer mag en kan, al onze normale uitzendingen en aanbod weer te hernemen, want ons volledige team is hier extra gemotiveerd bij de start van het nieuwe radioseizoen.”

Enkel ochtendshow van Michèle Cuvelier (06.00 – 09.00 uur) en de avondshow van Fien Germijns (16.00 – 19.00 uur) gaan nog wel door. Zij maken radio van hun thuis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.