Siska Schoeters reageert na kritiek van Margriet Hermans op Radio2
COS
Siska Schoeters reageert na kritiek van Margriet Hermans op Radio2
Foto: VRT

Bij VRT 1 en Radio2 is de zoektocht naar dé zomerhit van 2023 van start gegaan. Zaterdag was er de eerste aflevering van 'Zomerhit'.

Vorig jaar was het Margriet Hermans die met 'Lekker Blijven Hangen' de 'Zomerhit'-trofee mee naar huis mocht nemen. Dit jaar kon ze met 'Zonne-energie' geen nominatie in de wacht slepen.

Onlangs liet Margriet zich kritisch uit over Radio2. Er wordt volgens haar geen rekening meer gehouden met de zestigplussers. "Die willen ze precies kwijtspelen en daar zijn ze aardig in aan het lukken", zei ze in 'Terzake'.

"De mensen missen die vertrouwde stemmen, die vertrouwde figuren. Da's een stukje een familie die binnenkomt bij de mensen en dat is er eigenlijk niet meer. Dat vind ik spijtig", klonk het.

"Ik denk dat het niet slim van mij zou zijn om daar in de krant op te reageren", zegt Siska Schoeters in De Zondag. "Ik hoop haar te zien op Zomerhit, zodat we daar even over kunnen babbelen en ik haar succes kan wensen met haar nieuwe single."

"Zij mag uiteraard vinden van Radio2 wat ze wil. Maar als je tips hebt om iets te verbeteren, denk ik dat er betere kanalen zijn om die kenbaar te maken", bedenkt Siska zich. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.