Sean Dhondt wil plots nog iets kwijt over Eveline-affaire
LHX
Sean Dhondt wil plots nog iets kwijt over Eveline-affaire
Foto: Qmusic

Sean Dhondt is één van de BV's die vier jaar geleden betrokken waren in de Eveline-affaire. Hij werd het slachtoffer van catfishing, met als gevolg dat er naaktfoto's en -filmpjes van hem circuleerden op het internet.

De Eveline-affaire heeft er bij Sean Dhondt zwaar ingehakt, maar inmiddels is hij gelukkig met zijn vriendin Maithé Rivera en verwachten ze hun eerste kindje. Dat hij er nu mee kan lachen, bewijst hij bij 'De spreekbeurt'.

'De spreekbeurt' is een live-evenement voor het goede doel, waar gasten tien minuten tijd krijgen om te vertellen over een onderwerp dat ze interessant vinden. Voor Sean is dat onderwerp fruitbier, maar hij maakt van de gelegenheid gebruik om af en toe ook een mopje te maken over de Eveline-affaire.

"Enkele weken geleden kreeg ik een schimmig onlinebericht van een zekere Robin, die mij vroeg of ik zin had in 'een beurt'", begint hij al grappend. "Ik dacht: ha, daar gaan we geen tweede keer in trappen.'"

Ook op het einde van zijn spreekbeurt verwijst hij naar het voorval. "Drink met mate", waarschuwt hij het publiek. "Gebruik je gezond verstand, want fruitbier is gezellig en lekker, maar als je er te veel van drinkt, komen er historische fouten van."

Vervolgens toont hij enkele beelden van erg dronken mensen. "Ik kan hier met de vinger staan wijzen, maar ik ben enkele jaren geleden slachtoffer geworden van fruitbier, van veel fruitbier.

"We kennen allemaal de foto's en filmpjes wel, dus ik ga daar niet flauw over doen. Maar ik wil het als waarschuwing nog een keer laten zien voor iedereen in de zaal. Nog één keer en dan is de kous af. Of de kousen waren aan, enfin."

Meer nieuws

Meer nieuws

.