Sean Dhondt sluit het niet uit na zijn pijnlijk ontslag bij Qmusic: Opvallend waar hij nu over nadenkt
PMN
Sean Dhondt sluit het niet uit na zijn pijnlijk ontslag bij Qmusic: Opvallend waar hij nu over nadenkt
Foto: VTM

Sean Dhondt werd ontslagen bij Qmusic. Voor hem is er na de zomer geen plaatsje meer bij de radiozender. Sean maakt er geen geheim van dat het ontslag hard aankomt bij hem.

Sean Dhondt moet na acht jaar noodgedwongen afscheid nemen van Qmusic. Hij werd er ontslagen. Sean blijft nog de hele zomer te horen op Qmusic. Wie hem nog wil uitzwaaien kan dat dus doen aan het beach house van Qmusic in Oostende. "Ik vind het jammer maar ik moet mij neerleggen bij de beslissing", merkt hij op in Het Laatste Nieuws.

Sean gaat deze zomer naast radiomaken ook touren als zanger van z'n nieuwe band Top Guns. De drummer van die groep is trouwens Anthony Van der Wee. Hij is de man van Karen Damen. Ze brengen covers van hits uit de jaren '80.

Sean kreeg, wanneer het nieuws bekendraakte over zijn ontslag, heel wat berichtjes van luisteraars van Qmusic. Allemaal schreven ze dat ze hem gaan missen. Het doet Sean wat beseffen. "Hierdoor besef ik dat ik een plaatsje heb veroverd in de harten van vele luisteraars."

Die vragen zich af of we Sean in de toekomst nog gaan horen op de radio? Hij sluit het niet uit en maakt zich een opvallende bedenking. "Het lijkt me wel leuk om mijn liefde voor de radio in een of andere vorm verder te zetten", besluit Sean.

Meer nieuws

Meer nieuws

.