Sean Dhondt kan tranen niet meer bedwingen: Dit is er gebeurd
COS
Sean Dhondt kan tranen niet meer bedwingen: Dit is er gebeurd
Foto: VTM

Het einde van een tijdperk brak donderdag aan bij Qmusic. Sean Dhondt nam vanuit het Q Beach House in Oostende afscheid van de Q-luisteraars.

Eind juni kwam er verrassend nieuws. Sean Dhondt vertelde dat hij te horen had gekregen dat er in het nieuwe zendschema van Qmusic geen plek meer voor hem is. "Jammer, heel jammer - het voelt echt rot", schreef Sean, die acht jaar lang radio maakte voor Qmusic, op Instagram.

Sean vertelde er meteen bij dat hij deze zomer nog in het Q Beach House in Oostende te vinden zou zijn. Daar kwam er donderdag na acht jaar een einde aan Seans carrière bij Qmusic. Het werd een emotionele laatste uitzending voor Sean.

Sean sloot zijn eigen radioset af met een bedankje aan Qmusic, de collega's en vooral aan de trouwe luisteraars. Afsluiten deed hij met nog een laatste nummer: 'Radioactive' van Kings of Leon. Dat was ook het eerste nummer dat hij draaide op de zender.

Sean werd bij 'Vincent Live' nog in de bloemetjes gezet met mooie woorden en cadeautjes. Zijn familie zakte ook af naar het Q Beach House. Zijn ouders, zus Kimberly, neefje Ravi en vriendin Maithé waren met plezier van de partij.

(Lees verder onder de foto.)

Sean kreeg het zichtbaar moeilijk. Onder meer toen verschillende collega's nog wat mooi boodschappen hadden ingesproken. "Hey Sean, Andy Peelman hier. Ik wil je even ongelooflijk hard bedanken voor al die jaren fijne radio, een prachtige stem. Succes met al dat je pad nog mag kruisen. En tot snel!"

Ook Maarten & Dorothee wilden wat kwijt. "Jij bent de reden dat Maarten nooit iets deed voor de ochtendshow, maar ik vergeef het je. Want I love you. Tot snel", zegt Dorothee. "Je bent een fantastische mens. Ik bewonder je op zoveel vlakken. Merci voor alle babbeltjes, merci voor alle knuffels. En merci om elke dag mooier te maken met je lach", zei Paulien van het nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.