Sean Dhondt gaat door een hel nadat er naaktfoto’s van hem gelekt zijn: “Publiek vernederd”
PMN
Sean Dhondt gaat door een hel nadat er naaktfoto’s van hem gelekt zijn: “Publiek vernederd”
Foto: Photonews

Er zijn naaktfoto’s gelekt van drie BV’s. Twee van hen reageerden al. De derde naam over wie het gaat is Sean Dhondt. Ook hij heeft nu een reactie gegeven op deze heftige feiten.

Sean Dhondt reageerde bij Qmusic. “Hij is een heel goede vriend van mij”, zegt Sam De Bruyn. “Hij gaat momenteel door een hel.” Sean had nooit gedacht dat hem dit zou overkomen.

“Ik voel dat het nodig is om hierover te vertellen. De impact op mijn omgeving bij de mensen die ik écht heel graag zie, is enorm. Gigantisch zelfs. De manier waarop mijn privacy, en die van van anderen geschonden werd, is mensonterend. Het is in gang gezet door iemand die het nodig hebt om privé-beelden kwaadwillig te verspreiden.”

“Ja, ik heb die beelden zelf gemaakt in mijn privè-sfeer. Iets waar ik beter had over moet nadenken, achteraf bekeken. Zo kwamen de beelden ook terecht bij mensen die tegen hun wil die beelden te zien hebben gekregen. Er ontstonden plots gigantische complotverhalen.”

“Ik wens het niemand toe om op deze manier publiek vernederd te worden. Ik zie er enorm van af. Ik heb ook beseft dat een opvangnet dan heel belangrijk is. Ik kan mij inbeelden dat slachtoffers die dat niet hebben of jongeren die minder weerbaar zijn, er onderdoor gaan.”

“Wat mij overkomen is kan misschien ook wel anderen helpen. Als je iemand kent die dit ook meegemaakt heeft, wees lief tegen die persoon. Pest er elkaar niet mee, mensen kunnen alle hulp gebruiken.”

“Ik wil nu vooral rust om dit met de mensen in mijn dichte omgeving verwerken. Het is belangrijk dat het stopt voor iedereen die het meegemaakt heeft en misschien nog meemaakt in de toekomst.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.