Relatietherapeute geeft verklaring: "Om die reden stuurden BV's naaktfoto's door"
PMN
Relatietherapeute geeft verklaring: "Om die reden stuurden BV's naaktfoto's door"
Foto: Photonews

Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang beseffen intussen wel dat ze heel goed dat ze heel dom zijn geweest. Ze stuurden naaktbeelden van zichzelf door naar een wildvreemde.

De vraag is waarom ze dit deden? Relatietherapeute Sybille Vanweehaeghe, bekend van 'Blind Getrouwd', geeft een verklaring in Dag Allemaal. "Dikwijls is het gelinkt aan een vorm van seksverslaving, die toch wel een enorme vertrouwensbreuk veroorzaakt."

"De ‘dader’ ziet er nochtans dikwijls weinig graten in. Het is een spel, een spannend spel zelfs. Je kan het redelijk ongestoord doen ook, wanneer de partner gaan slapen is bijvoorbeeld. Pas wanneer het uitkomt komt dikwijls het besef: ‘Dit moet nu echt gaan stoppen.’

Maar is het ook overspel? "Die inschatting hangt van het koppel in kwestie af. Het gebeurt natuurlijk allemaal in het geheim, hé. Voor de partner is dat allesbehalve evident om te verwerken. Daar gaat sowieso veel tijd over, ’t kan soms een jaar tot twee jaar duren voordat het vertrouwen hersteld is." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.