Rani De Coninck doet onrustwekkende ontboezeming over gezonheid
COS
Rani De Coninck doet onrustwekkende ontboezeming over gezonheid
Foto: GoPlay

De finaleweken van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' zijn in zicht. Op 10 november weten we wie de allerslimste mens ter wereld wordt.

Nog drie nieuwe deelnemers zullen zich deze week aandienen. Maandag nam Rani De Coninck plaats naast Merol en Danira Boukhriss Terkessidis. Rani werd vijfde in het zestiende seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'.

De kandidaten van 'De Allerslimste Mens' krijgen altijd dezelfde vraag van Erik Van Looy: 'Zou jij de allerslimste mens ter wereld kunnen worden?' Ook Rani, die aan het einde van de finale de duimen moest leggen voor Danira, kreeg die vraag voorgeschoteld.

"Aangezien ik hier zit, bestaat de kans natuurlijk altijd, maar ik denk dat de kans toch redelijk klein is", klonk het bij aanvang van de quiz bij de radiopresentatrice. "Ik heb toch een paar verzachtende omstandigheden."

"Tussen de laatste keer dat ik hier zat en nu ben ik twee keer op mijn hoofd gevallen met twee hersenschuddingen tot gevolg. En ik heb ook een beetje last van brain fog. Dat is dat er bij wat je nog weet een dichte mist tussen hangt. Ik kan soms echt op bepaalde woorden niet meer komen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.