Radiostem Sofie Engelen is ten huwelijk gevraagd op erg bijzondere manier
Radiostem Sofie Engelen is ten huwelijk gevraagd op erg bijzondere manier

Radiostem Sofie Engelen is vrijdag ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Hij deed dat op een wel heel speciale manier.

Christof Witters, de ondertussen verloofde van Sofie Engelen, vroeg haar op het podium ten huwelijk. Dit gebeurde tijdens de ‘Dubbel 20-optredens’ van de digitale rockzender ‘Willy’. Samen hebben ze al een zoontje, Storm.

Sofie kon haar tranen niet bedwingen en ook Christof had het erg moeilijk. Aangezien Sofie binnen een kleine drie weken veertig wordt is dit wel een erg leuke verrassing. De twee vormen sinds 2016 een koppel en werden in 2018 trotse ouders van hun zoontje.

Sofie deelde meteen een foto op haar Instagram: “Nog vóór mijn 2x20 gevraagd worden door de liefste, de geduldigste, de grappigste, meest gevoelige en gekste man in mijn leven. Dit had ik niet zien aankomen. Met een liedje van Hugo Matthysen. Op een podium. Tussen mijn rockende vrienden, voor de leukste collega’s en mijn BFF’s die er ook waren. Het perfecte aanzoek bestaat. Nog even bekomen en beginnen te sparen. JAAAA @captainthunderlipz JAAA!”

https://www.instagram.com/p/CEdyIpHANqZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.