Radiostem Kim Debrie opgenomen in het ziekenhuis en moet meteen onder het mes
COS

Kim Debrie kennen we als radiostem. Ze is al jarenlang aan de slag bij Radio 2. Kim heeft slecht nieuws gedeeld op sociale media.

"Soms sneller KO dan je denkt... soms sneller in het OK dan je denkt...", begint Kim Debrie haar bericht op Instagram. We zien Kim in een ziekenhuisbed in het Imeldaziekenhuis.

"Ik bespaar je alle medische details, maar ik heb naar alle waarschijnlijkheid door de langdurige stevige hoest een interne bloeding gekregen en omdat mijn appendix zijn iets te lange staart in dat bloed gesopt heeft, was ie net niet vampier genoeg om te mogen blijven zitten", zegt ze.

"Ik had Margriet Hermans graag een vervolghit gegund, nl. 'lekker aan de baxter blijven hangen' maar het gaat tegenwoordig zo snel dat ik normaal gezien straks alweer naar huis mag", stelt Kim gerust. "Alles komt goed hoor! Onkruid moet soms even rustig blijven staan/liggen, maar vergaan doet het niet!"

"Snel beterschap", klinkt het bij Sasha en Davy. "Lieve Kim, hopelijk weer vlug op de been!", zegt ook Willy Sommers. "Veel beterschap", klinkt het in koor bij Elke Clijsters, Kim Van Oncen en Wendy Van Wanten. Spoedig herstel, Kim!

Meer nieuws

Meer nieuws

.