Qmusic-presentator Maarten Vancoillie heeft corona: "Heb ik echt superveel schrik voor"

door: LHX
Afbeelding bron: Instagram

Maarten Vancoillie presenteert samen met Dorothee Dauwe de ochtendshow op Qmusic. De komende week zal hij dat van thuis uit moeten doen, want hij is besmet met het coronavirus.

"Gisteren was ik 's ochtends niet op mijn best. Ik was een beetje ellendig en een beetje moe, allemaal dingen die een mens wel vaker voelt als hij vroeg moet opstaan voor de ochtendshow", vertelt Maarten Vancoillie op Qmusic.

Toen kwam echter het bericht dat er iemand bij hem thuis positief had getest. "Ik heb dan een bliksemsnelle PCR-test gezocht en gevonden, met een heel duidelijk resultaat: positief. Nochtans heb ik 's ochtends nog een zelftest gedaan en tijdens de show nog eens: die waren allebei negatief."

Toen hij vanochtend opstond, voelde hij zich vreselijk, maar na een douche is het beter. Toch is hij er helemaal niet gerust in. Tijdens het begin van de pandemie sukkelde hij immers enkele weken met zijn stem, en hij hoopt dat hij daar nu van gespaard blijft. "Daar heb ik echt superveel schrik voor", zegt hij. "Maar goed, we bekijken het dag per dag."