Qmusic-dj's Vincent Fierens en Emma Salden zijn een koppel: Regi Penxten heeft opvallende reactie klaar
COS
Qmusic-dj's Vincent Fierens en Emma Salden zijn een koppel: Regi Penxten heeft opvallende reactie klaar
Foto: Qmusic

Er is liefde ontstaan op de werkvloer bij Qmusic. Q-dj's Vincent Fierens en Emma Salden hebben zopas bekend gemaakt een koppel te vormen.

Twee jaar geleden begon Emma Salden (26) bij Qmusic te werken. Ze kon het meteen goed vinden met collega Vincent Fierens (30). Eind vorig jaar sloeg de vonk over tussen de collega's. Op Instagram bevestigen Emma en Vincent hun relatie met een vakantiefoto.

De foto lokt meteen heel wat positieve reacties uit. "JAAAA!!", reageert een uitzinnige Pauline Slagen. "Zo collegiaal was je nooit met mij", reageert Vincents ex-collega Sam De Bruyn. "Niet voor ons trouwen, hé", grapt Regi.

Emma presenteert op Qmusic al een tijdje met Regi bij 'Radio Regi' op vrijdagavond. Regi schakelde Emma bij het tweede seizoen van 'Regi Academy' dan ook in als spion onder de kandidaten. 

De eerste date van Emma en Vincent vond plaats in een Mexicaans restaurant in Antwerpen, waar ze allebei wonen. Ze wonen zelfs heel dicht bij elkaar. "Wat het gemakkelijk maakt, maar we zijn ook aan het uitkijken naar een stekje samen", vertelt Vincent aan HLN.

Aan het begin van hun relatie reden ze samen naar het werk. De ene stapte dan eerst het gebouw binnen en de andere een paar minuten later. Het duurde niet lang voor hun collega's doorhadden dat er wat aan de hand was. Nu mag iedereen het weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.