Pommelien Thijs start het nieuwe jaar met fantastisch nieuws: “Ongelofelijk”
PMN
Pommelien Thijs start het nieuwe jaar met fantastisch nieuws: “Ongelofelijk”
Foto: Photo News

Pommelien Thijs kan andermaal terugblikken op een geweldig jaar. Met ‘Erop of eronder’ scoorde ze de zomerhit van 2023. Het is de eerste keer dat haar dit lukt.

De carrière van Pommelien Thijs loopt als een trein. Je kan ze op Streamz ze ook aan het werk zien in ‘Expeditie Groenland’. Een hele beproeving voor haar en de andere bekende Vlamingen die deelnemen aan het programma.

Pommelien wordt ook steeds populairder in Nederland. Ook daar ligt misschien een grote carrière op haar te wachten. Het ziet er dus allemaal heel goed voor haar.

Daar stopt het niet bij. Pommelien mag het nieuwe jaar ook starten met heel fantastisch nieuws. De zangeres is er zelf ook heel blij om.
(Lees verder onder de foto)

Pommelien is met haar grote hit ‘Ongewoon’ de hoogste nieuwkomer in de top 2000 van Radio 2. Die werd samengesteld door de luisteraars en kon je vorige week beluisteren.

“Het is ongelofelijk nieuws dat ‘Ongewoon’ in de top 2000 van Radio 2 staat”, reageert Pommelien bij de zender. “Merci allemaal om te stemmen. Het is een waanzinnig jaar geweest.”

“Daar zat ook ‘Zomerhit’ voor iets tussen. Ik wil jullie allemaal een fijn eindejaar wensen en nog eens bedanken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.