Peter Van de Veire volledig afgemaakt: "Wat een flop!"
COS
Peter Van de Veire volledig afgemaakt: "Wat een flop!"
Foto: VRT

De ochtend op Radio2 klinkt sinds deze week een beetje anders. De regionale ochtendprogramma's zijn verdwenen. We horen nu elke ochtend Peter Van de Veire en zijn sidekick Kim Van Oncen.

Toen het nieuws bekend raakte dat Peter Van de Veire een nieuwe ochtendshow op Radio2 zou gaan presenteren, werd dat door heel wat luisteraars niet zo positief onthaald. Sommige luisteraars hebben 'Goeiemorgen Morgen!' een kans gegeven, maar de reacties zijn niet mals.

"Zo jammer! We vonden de ochtend met regionaal nieuws zo gezellig! Het waren reporters van de streek. Nu niks meer, dan maar andere zender", besluit een voormalige luisteraar. "Wat een flop van het Radio2-management! Zoveel luisteraars verliezen met deze opgefokte show!"

Veel luisteraars praten over "te druk". "Het was druk op de radio vanmorgen", klinkt het. "Veel te druk gekwebbel. Niets voor de Radio2-luisteraar", vindt iemand. "Tien minuten geluisterd uit nieuwsgierigheid. Ze rammelen maar wat af tegen mekaar. Zelfs moeilijk te verstaan en veel te druk 's morgens."

"Wat een rommelprogramma. Gelukkig is er Joe", besluit iemand. "Na het een dag een kans te geven deze morgen afgehaakt: schreeuwerige radio zonder inhoud. De regionale nieuwtjes tussendoor zijn verdwenen, Peter Van de Veire en zijn sidekick brabbelen erg snel en veel over zichzelf."

Meer nieuws

Meer nieuws

.