Peter Van de Veire na gelekte naaktfoto’s: “Zo reageerde mijn vrouw"

door: PMN
Afbeelding bron: Facebook

Eén van de drie Bekende Vlamingen van wie naaktfoto’s uitgelekt zijn is Peter Van de Veire. Hij liet zich vangen door ‘Eveline’.

Hij stuurde haar naaktfoto’s van zichzelf door. Na onderzoek bleek ‘Eveline’ een 27-jarige man uit Gent te zijn. Peter werd in de val gelokt.

“Op een bepaald moment belden vrienden die de ?lmpjes hadden gezien m? om te vragen of ik bezig was met een of andere stunt”, doet Peter zijn verhaal bij Dag Allemaal. 

“Ik wist natuurl?k meteen waar het over ging. Op zo’n moment voel je de grond wellicht onder je voeten wegzakken.”

“Mijn eerste prioriteit was thuis vertellen wat er aan de hand was, voor mijn vrouw het van iemand anders zou horen. Ook vrienden bellen en de communicatie naar de buitenwereld op gang brengen was voor mij prioriteit.”

"Mijn vrouw heeft de hele rayon gezien van de emotionele supermarkt"

Hoe leg je zoiets uit aan je vrouw? “Makkelijk is dat niet, maar het moet wel gebeuren. En dan kan je alleen maar hopen dat dat ontvangen wordt. Je weet natuurlijk dat het niet goed ontvangen zal worden, maar het is belangrijk om erover te praten.”

“Mijn vrouw heeft de hele rayon van de emotionele supermarkt gezien en gevoeld. Nu soms nog. Helemaal terecht ook.” 

“Maar daar moet je over kunnen praten. Hoe cliché dat ook klinkt, binnen een relatie is dat het allerbelangrijkste. Wij hebben gepraat en geluisterd naar elkaar. “

“Als je in een relatie zit, ga je uiteraard een soort exclusiviteit aan, en die exclusiviteit heb ik geschonden. Kijk, bij de start van ’n relatie krijg je geen garantiebewijs dat ’t zal blijven lukken. Je weet nooit wat er zal gebeuren, maar we hebben besloten om te blijven praten en vooral vóóruit te kijken.”