Peter Van de Veire geschokt wanneer Eva Daeleman hem dit vertelt
COS
Peter Van de Veire geschokt wanneer Eva Daeleman hem dit vertelt
Foto: Photonews

Op 22 maart 2016 vonden de aanslagen in Brussel plaats. 32 mensen kwamen om het leven op de luchthaven van Zaventem en de metro van Maalbeek.

Eva Daeleman, die we vooral kennen als voormalige radiostem, was op de luchthaven toen het noodlot toesloeg. Ze was er net Tatyana Beloy tegen het lijf gelopen en stond minuten voor de bom ontplofte nog op de plek in kwestie.

In een MNM-podcast met Peter Van de Veire vertelt Eva hoe het in november 2019 weer heel slecht ging met haar. “Ik had een miskraam gehad en dat heeft de hele zak trauma weer opengereten”, vertelt ze openhartig.

Eva woonde in Oostende, waar het vuurwerkfestival plaatsvond en er veel nachtlawaai was. “Op die momenten wil je echt dood. Ik wilde echt gewoon sterven. Ik dacht: ‘Knip het draadje maar door, want die angst die ik nu moet ervaren kan ik niet meer aan.’”

Peter schrikt wanneer Eva dat zegt en vraagt of ze écht dood wilde. “Ja, omdat niets wat ik zo leuk vond nog zo leuk was.” Ze maakte het gelukkig nooit concreet. “Omdat ik altijd wel dingen vond om voor te leven.”

https://www.instagram.com/p/CMjOXK1B4uQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.